Curs ONLINE Live – INITIERE IN YOGA – Weekend Intensiv pentru Incepatori, 4-5 Februarie 2017

Posted by on Ian 1, 2017

Curs ONLINE Live – INITIERE IN YOGA – Weekend Intensiv pentru Incepatori, 4-5 Februarie 2017

EVENIMENTUL ESTE RECOMANDAT:

♦ Celor care doresc sa fie initiati in elemnetele de baza ale sistemului YOGA, astfel incat sa poata apoi utiliza tehnicile invatate pentru transformarea spirituala, pentru mentinerea sau redobandirea starii de sanatate, regenerare, reechilibrare etc.

♦ Celor care, incepand cu luna Februarie 2017, doresc sa participe la cursul saptamanal de Yoga pentru incepatori (Online Live, la Sala (in Cluj-Napoca) sau Offline), impreuna cu grupele care au demarat in Septembrie 2016. – detalii despre cursul de Yoga

 

BENEFICIEZI DE EARLY BOOKING PANA PE 3 FEBRUARIE 2017 !

POTI ACHIZITIONA INREGISTRAREA VIDEO (cu pretul de Early Booking) PANA PE 1 MARTIE 2017 !

 

Cei care parcurg acest weekend intensiv vor putea sa se intregreze in grupele de Yoga pentru incepatori pornite in Septembrie 2016, pentru ca vor primi acces la toate tehnicile si informatiile prezentate in primele 5 luni de curs. Practic cu o taxa de 290 Ron / persoana se achizitioneaza informatia care ar fi costat 450 Ron / persoana (90 Ron / luna / persoana).

Exista si optiunea OFFLINE, care implica achizitionarea accesului la inregistrarea video pentru o perioada limitata de timp, pe care o stabilim de comun acord.

 

Instructorii yoga care susțin acest eveniment (Dan Oros și Simona Dărăbant), au o experiență practică de peste 20 de ani. Ei au selectat pentru acest eveniment cele mai eficiente tehnici cu care au venit în contact în practica yoga.

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Transmisia se face pe platforma “Fuze”. Dupa inregistrarea la eveniment vei primi un email automat in care ai indicatii legate de instalarea “Fuze” si conectarea la eveniment.

Sambata si Duminica (acelasi program in ambele zile – in total 12 ore de yoga)

9:00 – 12:00 Sedinta de Yoga

16:00 – 19:00 Sedinta de Yoga

 

Pentru inregistrare completeaza formularul din partea de jos a paginii.

Yoga este arta de a învăţa să vă întoarceţi la voi înşivă. Este aflarea limitelor, extinderea graniţelor şi capacitatea de a vă relaxa cu adevărat, fiind voi înşivă. Înseamnă să vă găsiţi timp pentru a vă aminti cine sunteţi, dar aţi uitat, în timp ce sunteţi prinşi în vârtejul unei vieţi grăbite, accelerate. La nivel fizic, la fel ca în viaţă, când sunteţi dezechilibraţi, nu vă simţiţi bine. Când vă simţiţi ca şi cum v-aţi putea răsturna în orice clipă, nici nu sunteţi în siguranţă, nici nu vă simţiţi confortabil. Unul dintre motivele pentru care popularitatea practicii yoga a crescut dramatic este că ea vă ajută să vă simţiţi armonioşi, integraţi şi deplini. Pe măsură ce învăţaţi cum să vă găsiţi centrul într-o poziţie (sau postură) yoga, veţi învăţa să vă găsiţi centrul şi în alte domenii ale vieţii. De fapt, învăţând să executaţi o poziţie yoga, învăţaţi să vă descurcaţi mai bine cu evenimentele vieţii.

 

Efectele predominante ce se resimt în urma praticii tehnicilor YOGA – asana (tehnicile corporale), relaxarea yoghină completă, meditația etc. ce vor fi realizate în cadrul evenimentului, sunt:

- echilibru
- încredere în sine
- energie crescută
- rezistenţă la oboseală şi stress
- o senzaţie relaxantă de bunăstare calmă
- regenerare rapidă
- o mai bună odihnă graţie deconectării complete
- creativitate şi concentrare
- acumulare de energie
- rearmonizare fizică şi psihică

 

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ȘI PRACTICATE ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  exercitiile de incalzire

♦  16 asane (posturi corporale din yoga)

♦  relaxarea yoghina completa

♦  meditatia

♦  și multe altele

 

CE PRIMEȘTI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  2 zile de practica a diferitelor tehnici spirituale yoghine care îți vor permite transformarea spirituală și atingerea unei stări de relaxare profundă, liniște lăuntrică, regenerare

♦  accesul timp de 60 de zile la inregistrarea video a intregului eveniment

♦  Primești suporturile de curs (in numar de 20) pe care le-au primit saptamanal cei de la grupele de yoga care au demarat in Septembrie 2016 si in care sunt prezentate tehnicile predate si informatii conexe cu aceste tehnici

♦  Primești accesul timp de 60 de zile la înregistrarile video a lectiilor teoretice despre: planurile fundamentale ale realitatii, corpurile subtile, prezentarea celor 7 chakra-e fundamentale etc.

♦  Posibilitatea de a urma cursul saptamanal permanent de yoga (Online Live, la Sala sau Offline) impreuna cu grupele de incepatori care au demarat in Septembrie 2016.

♦  Acces gratuit la seminariile online sustinute pentru cursantii yoga pana la data evenimentului

♦  și multe altele

 

TAXA DE PARTICIPARE - EARLY BOOKING

Te încadrezi la această categorie dacă te înregistrezi și achiți taxa de participare (sau cel puțin un avans de 100 Ron / persoană) până pe 1 Martie 2017.

♦ TAXA DE PARTICIPARE STANDARD - 550 Ron  290 Ron / persoană

♦  Pentru pensionari (cu pensia mai mică de 1500 Ron / lună, care nu au altă sursă de venit în afară de pensie) - 450 Ron  250 Ron / persoană

 

TAXA DE PARTICIPARE - NORMAL BOOKING (ÎNREGISTRARE NORMALĂ)

Te încadrezi la această categorie dacă te înregistrezi și achiți taxa de participare (sau cel puțin un avans de 100 Ron / persoană) dupa 2 Martie 2017

♦ TAXA DE PARTICIPARE STANDARD 490 Ron / persoană

♦  Pentru pensionari (cu pensia mai mică de 1500 Ron / lună, care nu au altă sursă de venit în afară de pensie) - 450 Ron / persoană

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea evenimentului, consideri că el nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate activitățile). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

Pentru inregistrare completeaza formularul din partea de jos a paginii.

 

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR SPANDA PROJECT

 

Te așteptăm cu drag !

Echipa Spanda Yoga

Early Booking - INITIERE IN YOGA, 4-5 Februarie 2017

 

Verificare