Curs Intensiv ONLINE Live pentru Incepatori – “INITIERE IN YOGA” – 28 Octombrie 2017

Posted by on Oct 18, 2017

Curs Intensiv ONLINE Live pentru Incepatori – “INITIERE IN YOGA” – 28 Octombrie 2017

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Transmisia se face pe platforma “Fuze”. Dupa inregistrarea la eveniment vei primi un email automat in care ai indicatii legate de instalarea “Fuze” si conectarea la eveniment.

9:00 – 12:00 Sedinta de Yoga

16:00 – 18:00 Sedinta de Yoga

 

ACEST EVENIMENT SE ADRESEAZA INCEPATORILOR si reprezinta o initiere in elementele de baza ale sistemului Yoga. Pe langa invatarea live online a unor tehnici yoghine, primesti accesul la inregistrari video si la un suport de curs consistent (in format pdf).

 

EVENIMENTUL ESTE RECOMANDAT:

♦ Celor care doresc sa fie initiati in elementele de baza ale sistemului YOGA, astfel incat sa poata apoi utiliza tehnicile invatate pentru transformarea spirituala, pentru mentinerea sau redobandirea starii de sanatate, regenerare, reechilibrare etc.

Celor care, incepand cu luna Noiembrie 2017, doresc sa participe la cursul saptamanal de Yoga pentru incepatori (Online Live, la Sala (in Cluj-Napoca) sau Offline), impreuna cu grupele care au demarat in Septembrie 2017. - detalii despre cursul de Yoga

 

BENEFICIEZI DE EARLY BOOKING PANA PE 26 OCTOMBRIE 2017 !

 

Cei care parcurg acest weekend intensiv vor putea sa se intregreze in grupele de Yoga pentru incepatori pornite in Septembrie 2017, pentru ca vor primi acces la toate tehnicile si informatiile prezentate in primele 2 luni de curs. Practic cu o taxa de 120 Ron / persoana se achizitioneaza informatia care ar fi costat 180 Ron / persoana (90 Ron / luna / persoana).

Exista si optiunea OFFLINE, care implica achizitionarea accesului la inregistrarea video pentru o perioada limitata de timp, pe care o stabilim de comun acord.

 

Instructorii yoga care susțin acest eveniment (Dan Oros și Simona Dărăbant), au o experiență practică de peste 23 de ani. Ei au selectat pentru acest eveniment cele mai eficiente tehnici cu care au venit în contact în practica yoga.

 

 

Pentru inregistrare completeaza formularul din partea de jos a paginii.

 

Vizioneaza conferinta ”CE ESTE YOGA?”, in care vei afla mai multe despre ceea ce inseamna cu adevarat Yoga Traditionala.

 

Yoga este arta de a învăţa să vă întoarceţi la voi înşivă. Este aflarea limitelor, extinderea graniţelor şi capacitatea de a vă relaxa cu adevărat, fiind voi înşivă. Înseamnă să vă găsiţi timp pentru a vă aminti cine sunteţi, dar aţi uitat, în timp ce sunteţi prinşi în vârtejul unei vieţi grăbite, accelerate. La nivel fizic, la fel ca în viaţă, când sunteţi dezechilibraţi, nu vă simţiţi bine. Când vă simţiţi ca şi cum v-aţi putea răsturna în orice clipă, nici nu sunteţi în siguranţă, nici nu vă simţiţi confortabil. Unul dintre motivele pentru care popularitatea practicii yoga a crescut dramatic este că ea vă ajută să vă simţiţi armonioşi, integraţi şi deplini. Pe măsură ce învăţaţi cum să vă găsiţi centrul într-o poziţie (sau postură) yoga, veţi învăţa să vă găsiţi centrul şi în alte domenii ale vieţii. De fapt, învăţând să executaţi o poziţie yoga, învăţaţi să vă descurcaţi mai bine cu evenimentele vieţii.

 

Efectele predominante ce se resimt în urma praticii tehnicilor YOGA – asana (tehnicile corporale), relaxarea yoghină completă, meditația etc. ce vor fi realizate în cadrul evenimentului, sunt:

  • echilibru
  • încredere în sine
  • energie crescută
  • rezistenţă la oboseală şi stress
  • o senzaţie relaxantă de bunăstare calmă
  • regenerare rapidă
  • o mai bună odihnă graţie deconectării complete
  • creativitate şi concentrare
  • acumulare de energie
  • rearmonizare fizică şi psihică

 

PRINCIPALELE LUCRURI CARE VOR FI PREZENTATE ȘI PRACTICATE ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  exercitiile de incalzire

♦  8 asane (posturi corporale din yoga)

♦  relaxarea yoghina completa

♦  meditatie

♦  și multe altele

 

CE PRIMEȘTI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI

♦  5 ore de practica a diferitelor tehnici spirituale yoghine care îți vor permite transformarea spirituală și atingerea unei stări de relaxare profundă, liniște lăuntrică, regenerare

♦  accesul timp de 30 de zile la inregistrarea video a intregului eveniment

♦  Primești suporturile de curs (in numar de 20) pe care le-au primit saptamanal cei de la grupele de yoga care au demarat in Septembrie 2016 si in care sunt prezentate tehnicile predate si informatii conexe cu aceste tehnici

♦  Primești accesul timp de 21 de zile la înregistrarile video a lectiilor teoretice despre: planurile fundamentale ale realitatii, corpurile subtile, prezentarea celor 7 chakra-e fundamentale etc.

♦  Posibilitatea de a urma cursul saptamanal permanent de yoga (Online Live, la Sala sau Offline) impreuna cu grupele de incepatori care au demarat in Septembrie 2017.

♦  Acces gratuit la seminariile online sustinute pentru cursantii yoga pana la data evenimentului

♦  și multe altele

 

Image result for shutterstock_313893023-2200x664

 

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea evenimentului, consideri că el nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate activitățile). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

Pentru inregistrare completeaza formularul din partea de jos a paginii.

 

PROGRAMUL COMPLET AL EVENIMENTELOR SPANDA PROJECT

 

Te așteptăm cu drag !

Echipa Spanda Yoga

Early Booking - INITIERE IN YOGA, 28 Octombrie 2017

 

Verificare