CARLA TANASE

Posted by on Apr 1, 2014

Am amanat sa relatez impresiile pentru a-mi da exact seama de impactul pe care la avut acest curs asupra mea.  Sunt dea dreptul impresionata de tot ce s-a petrecut la curs si nu numai, saptamana ce tocmai s-a incheiat a fost o saptamana in care mi-am analizat putin trecutul si am constatat ca tot trecutul meu a fost ,,confectionat” de mine, evident constient  dar de fapt inconstient sau invers….

Va multumesc domnule Dan Oros si nu in ultimul rand Simonei pentru initiativa de a pune in practica acest proiect si pentru ca a-ti venit si la Sibiu, eu realizasem cu ceva timp in urma ca prin gandirea mea atrag diferite energii pozitive sau negative, insa d-voastra m-ati invatat exentialul, m-ati invatat sa vad in cu totul alta lumina tot cea ce ma inconjoara, sa stiu cum sa folosesc corect tot ce d-voastra a-ti binevoit sa ne impartasiti, de fapt nici nu am cuvinte suficiente sa exprim recunostinta.

Stiu ca am nevoie de multa multa perseverenta, insa sunt convinsa ca sunt perseverenta si reusesc ACUM in tot ceea ce intreprind. Astept cu nerabdare Modulul II pentru a invatat lucruri noi, chiar daca acum nu-mi ies toate asa cum cred ca ar trebui,  pana atunci  am sa-mi sedimentez foarte bine noile deprinderi. Mi-as dori mai multe mesaje subliminale pe fond muzical, lucrez toata ziua la calculator si imi este foarte la indemana sa ascult, am incercat sa gasesc si pe net, insa nu am incredere, pentru ca nu am cunostinte intemeiate in acest sens….

Pana la o noua revedere va doresc mult succes in acest proiect de suflet si da, transmiteti tot ceea ce doriti, efectul asupra mea a fost foarte mare.