fbpx

BUCURESTI – Modulul 2, 31 Mai – 1 Iunie

Posted by on Feb 6, 2014

BUCURESTI – Modulul 2,  31 Mai – 1 Iunie

LA ACEST MODUL DE CURS POATE SĂ PARTICIPE ORICINE, indiferent dacă a participat sau nu la modulul 1 !!!

Informațiile ce vor fi prezentate în cadrul modulului 2 sunt complementare cu cele oferite în cadrul modulului 1.

Modulul 2 al cursului Spanda Project este despre modul în care este structurată Realitatea holografică și modul în care funcționează Creierul și Mintea atunci când crează Realitatea holografică 3D interactivă.

În cadrul acestui modul se vor prezenta mai multe modele care descriu modul în care se crează Realitatea holografică. Vor fi prezentate modelele unor tradiții spirituale orientale, cum este Șivaismul din Kașmir, dar și modele susținute de Fizica Cuantică. Voi urmări să realizez un mixaj între aceste modele pentru a oferi o viziune clară, coerentă asupra acestui subiect.

Voi prezenta modul în care este structurată Realitatea: planurile fundamentale ale Creației, ”materia” din care este construit Universul pe diferitele lui planuri etc. Se vor realiza experimente practice, în care participanții la curs vor putea trăi direct, experiența Conștiinței pe diferitele planuri ale manifestării.

Deasemenea, în cadrul acestui modul voi vorbi despre modul în care funcționează Creierul și Mintea noastră și voi evidenția modurile în care ele ne păcălesc tot timpul și ne fac să percepem Realitatea într-un mod deformat. Realitatea este total diferită de ceea ce noi credem că este !!! Cu siguranță, ceea ce vei afla în cadrul modulului 2 te va uimi și îți va oferi o nouă perspectivă, o nouă viziune asupra a ceea înseamnă Realitatea si Adevărul.

 

Pe lângă cele 12 ore de curs, extrem de bogate în informații și aplicații practice, vei beneficia de următoarele resurse:

– suport de curs

– înregistrarea audio a cursului

– timp de 7 săptămâni, vei primi, în fiecare săptămână, câte un set de exerciții și tehnici, care îți vor permite să fixezi informația primită

– vei beneficia de mai multe seminarii online

– și multe altele…

Detalii despre acest modul găsești la următorul link:

http://spandaproject.ro/modulul-2/

 

DATA: 31 Mai-1 Iunie  2014

LOCAȚIA: NH Bucharest Hotel,
str. Mircea Voda, nr. 21, sala ”București”

 

Înregistrare la Eveniment - BUCURESTI, 31.05-1.06 2014

 

Verificare

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI:

Modulul 1 de curs se desfăsoară pe parcursul a 2 zile (Sâmbătă și Duminică) și are în total 12 ore structurate în felul următor:

 

Sâmbătă:
09:30-10:00 Înregistrarea participanților
10:00-13:00 curs
15:00-18:00 curs

Duminică:
10:00-13:00 curs
15:00-18:00 curs

 

Timp de 7 săptămâni, după curs, vei primi exerciții săptămânale și astfel vei putea fixa informația primită la curs și vei putea să experimentezi/realizezi tehnicile învățate în cadrul cursului și să te convingi că ele chiar funcționează cu eficiență… dacă le utilizezi.

 

Te aștept cu drag !!!
Dan Oros

 

Pentru înregistrarea la eveniment completează formularul de mai jos (din finalul acestei prezentări).

Aici găsești o prezentare a proiectului “Spanda Project”:
Despre Spanda Project

 

Aici poți să citești câteva dintre mărturiile celor care au participat la modulul 1 al cursului:

Mărturii

 

Mărturiile celor care au participat deja la modulul 1 al cursului sunt impresionante și demonstrează că, într-adevăr, tehnicile oferite sunt extrem de eficiente/eficace și generează O TRANSFORMARE REALĂ, BENEFICĂ, ÎN VIAȚA OAMENILOR.

 

TAXA DE PARTICIPARE ESTE de 400 Ron/ persoană / modul.

Dacă achiți taxa de participare, până cu o săptămână înainte de data de desfășurare, ai o reducere de 100 Ron / persoană (adică plătești 300 ron / persoană).

Pentru fiecare persoană care te însoțește la curs și care achită prețul integral, ai o reducere de câte 75 Ron (dacă ești însoțit de minim 4 persoane, care au achitat integral prețul (300 ron sau 400 Ron/persoană) beneficiezi de gratuitate)

În cazul în care la curs participă cupluri (soț-soție sau iubit-iubită), sau 2 sau mai mulți membri ai aceleași familii (care trăiesc din aceeași sursă de venit), atunci costul este de 350 Ron / modul / persoană (250 Ron / persoană, dacă se achită taxa de participare până cu o săptămână înainte de data de desfășurare).

Studenții (dacă au vârsta sub 24 de ani) și șomerii (fără nicio sursă de venit) plătesc 200 Ron / persoană / modul)

Pensionarii (peste 65 de ani, care nu au altă sursă de venit în afară de pensie) plătesc 150 Ron / persoană / modul.

Cei care au mai participat la modulul 2 și au achitat atunci taxa integrală (300 Ron / persoană) achită o taxă de participare de 150 Ron / persoană, iar dacă vin însoțiți de (cel puțin) încă o persoană, care achită integral taxa de participare, beneficiază de gratuitate.

 

Se oferă GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR dacă, după încheierea cursului, consideri că acest curs nu a meritat banii investiți (singura condiție este ca persoana care solicită returnarea banilor să fi fost prezentă la toate orele de curs). Nu se va solicita nici un fel de explicație.

 

Pentru înregistrarea la eveniment completează formularul de mai jos.
După înregistrare vei primi o factură proformă și contul bancar în care să achiti taxa de participare.

Înregistrare la Eveniment - BUCURESTI, 31.05-1.06 2014

 

Verificare