BENEFICIILE ULEIURILOR ESENTIALE – doTERRA

Mirosurile trezesc, la nivel subconstient, diferite stari de constiinta (emotii). Prin intermediul uleiurilor esentiale putem trezi in subconstientul fiintei noastre stari de constiinta benefice (emotii) care sa sustina atat procesul de transformare spirituala cat si o stare de sanatate excelenta (sau insanatosirea). Cele mai adanci impregnari subconstiente sunt asociate cu mirosurile, iar simtul mirosului este corelat cu Chakra Radacina – Muladhara Chakra. Actionand prin intermediul mirosului accesam cele mai profunde cauze care ne creeaza starile de constiinta (emotiile). Simplul fapt ca in camera in care suntem la un moment dat utilizam un ulei esential, al carui miros este raspandit cu ajutorul unui difuser, va declansa aparitia la nivel subconstient a unei stari de constiinta care este asociata cu mirosul specific acelui ulei esential.

Modalitatile de utilizare a uleiurilor esentiale sunt multiple, in functie si de uleiul utilizat. Orice ulei esential se poate utiliza pentru aromaterapie sau plasat pe piele. Exista insa si uleiuri esentiale care se pot utiliza intern, insa inainte de a utiliza in acest mod un ulei esential, este important sa te documentezi daca acel ulei se preteaza la acest mod de utilizare. In cazul utilizarii interne, beneficiezi (si) de substantele continute de acel ulei esential.

Uleiurile esentiale produse de Compania doTERRA sunt uleiuri cu grad terapeutic, uleiuri cu un nivel de puritate extrem si tocmai de aceea cele mai multe dintre ele pot fi utilizate si intern.

Exista posibilitatea crearii unor amestecuri din mai multe uleiuri esentiale, iar in acest caz efectul general rezulta din combinarea efectelor generate de fiecare ulei esential utilizat.

Utilizarea uleiurilor esentiale reprezinta unul dintre cele mai dinamice trend-uri la nivel global. Oamenii incep sa inlocuiasca medicamentele sintetice cu uleiurile esentiale pure cu grad terapeutic (utilizate intern, topic sau aromaterapie), pentru ca sunt naturale, sunt mai eficiente, fara efecte secundare si la indemana oricui. Deasemenea aromaterapia este o metoda tot mai cunoscuta si utilzata de tot mai multi oameni pentru beneficiile ei extraordinare asupra starii psihice si de sanatate.

 

♦ Prezentarea detaliata a tuturor produselor doTERRA

♦ Catalog de Produse doTERRA

♦ Lista Uleiurilor Esentiale doTERRA – “Single Oils”

♦ Lista Amestecurilor de Uleiuri Esentiale doTERRA – “Blends”

♦ Program de Control al greutatii – “Slim & Sassy”

♦ Lista de Preturi (cu TVA inclus)

♦ CREEAZA-TI UN CONT PENTRU A BENEFICIA DE DISCOUNT-URI INTRE 25-55%

 

Conferinte corelate cu produsele doTERRA

 

♦ dr. Wolfgang Kobel – Despre Bolile Autoimune

♦ dr. Wolfgang Kobel – Despre Cancer, Diabet, Boli Cardiovasculare

 

De ce am ales oportunitatea doTERRA ?

 

Contacteaza-ma daca esti interesat de uleiurile esentiale sau de afacerea doTERRA

Contacteaza-ma daca esti interesat de uleiurile esentiale sau de afacerea doTERRA

 

Verificare

Obţinute prin presarea plantelor, florilor, scoarţei de copac, a fructelor şi frunzelor, uleiurile esenţiale sunt incredibil de dense şi puternice. Vă prezentăm în continuare câteva modalităţi fabuloase de a încorpora uleiurile esenţiale în viaţa dumneavoastră.

- Inhalaţi uleiul de levănţică, muşeţel sau salvie pentru a vă relaxa. Încercaţi uleiul de scorţişoară pentru a vă ajuta la concentrare, şi arome citrice pentru a vă energiza.

- Utilizaţi uleiul de lămâie, mandarină, scorţişoară sau de mentă pentru îmbunătăţirea stării de spirit şi a energiei.

- Aplicaţi uleiul de mentă pe tâmple pentru a ameliora durerile de cap.

- Aplicaţi şi masaţi uşor ulei de eucalipt pe piept pentru a reduce simptomele de tuse şi pentru a promova o descongestionare a sinusurilor.

Related image

- Utilizaţi uleiul de levănţică pentru a ajuta la vindecarea tăieturilor şi rănilor minore, precum cele provocate de muşcături de insecte.

- Amestecaţi uleiul de levănţică şi uleiul obţinut din arborele de ceai pentru a ajuta la reducerea durerilor în cazurile mai puţin grave de impetigo.

- Împrospătaţi-vă rufele prin adăugarea câtorva picături din uleiul esenţial preferat peste hainele încărcate în maşina de spălat.

Image result for doterra

- Adăugaţi uleiuri esenţiale la soluţiile de curăţare de casă: zece picături la un litru de oţet. Încercaţi şi arome de lămâie, levănţică, eucalipt şi chiar trandafir.

- Turnaţi câteva picături de ulei esenţial într-o cadă cu apă fierbinte, înainte de îmbăiere.

- Folosiţi uleiuri esenţiale pentru întreţinerea pielii. O soluţie de ulei făcută acasă (ce conţine jojoba sau miez de caise) poate reda strălucirea pielii. Încercaţi ulei de trandafir şi salvie pentru pielea matură, şi ulei de levănţică, cimbru şi imortelă pentru pielea sensibilă şi predispusă la acnee.

- Utilizaţi o aromă senzuală pentru un masaj. Încercaţi ulei de trandafir, levănţică, muşeţel, neroli sau ylang-ylang într-un ulei de bază, precum cel de cocos, pentru un masaj relaxant.

- Folosiţi uleiuri esenţiale pentru ca hainele din şifonierele şi sertarele dumneavoastră să miroasă mereu a proaspăt.

- Puteţi să vă asiguraţi o bună igienă a cavităţii bucale prin utilizarea uleiului de cuişoare atunci când folosiţi aţa dentară. Puneţi o picătură de ulei pe degetul arătător şi treceţi aţa dentară prin ulei înainte de a o folosi.

- Creaţi-vă propria apă de gură. Amestecaţi o jumătate de pahar de vodkă (sau apă dacă nu doriţi alcool) cu două linguriţe de bicarbonat de sodiu şi 4-6 picături din următoarea combinaţie: ulei de mentă, scorţişoară, arbore de ceai, levănţică, lămâie şi grapefruit.

- Creaţi-vă propriul deodorant, fără chimicale toxice precum propilen glicol. Topiţi 3 linguri mari de ulei de cocos şi două linguri mari de unt de shea sau de cacao. Adăugaţi şi 3 linguri mari de bicarbonat de sodiu şi 20 de picături din uleiurile esenţiale preferate. Pentru o aromă mai puternică încercaţi ulei de lămâie sau grapefruit, iar pentru o aromă mai calmantă încercaţi ulei de trandafir, muşcată sau levănţică. Păstraţi amestecul într-un borcan de sticlă şi cu ajutorul degetelor aplicaţi noul deodorant pe piele.

 

 

Daca vrei sa devii distribuitor autorizat (Wellness Advocate) sau consumator preferential  (Wholesale Costumer)

si sa beneficiezi de preturile de depozit (cu 25-55% discount), te poti inregistra la urmatorul link:

 

“CREEAZA-TI UN CONT PENTRU A BENEFICIA DE DISCOUNT-URI INTRE 25-55%”

Crearea unui cont implica o taxa de 25 €, sau achizitionarea unui “Enrollment Kit” (Kit de Inregistrare) care include taxa si discount-uri.

Mai jos ai lista kiturilor de inregistrare disponibile in Europa.

 

Lista kit-urilor de inregistrare – Enrollment Kits

 

Dupa ce dai click (pe “Inregistrare”) ti se va cere sa alegi tara. O sa iti apara ca selectie implicita “Europe”, insa selecteaza mai intai o alta tara si

apoi selecteaza din nou “Europe”, iar apoi “Romania”. Mai departe urmezi indicatiile de pe site.

 

 

Conferinta de prezentare doTERRA – Produse + Afacere

Contacteaza-ma daca esti interesat de uleiurile esentiale sau de afacerea doTERRA

 

Verificare